• Posts: 1700
  • Full Member
  • Joined: 31-03-2012
  • **
Post issues
February 08, 2018, 09:54:50 PM »
Occasionally i'm having a few problems whilst posting.
The text is scrambling/mixing words together
E.g. I typed " homepage" it spelt it as "homepsge", when I deleted the "ge" from the end the "s" turned backed to an " a" then when I put "ge" back on it reverted to an s. It's *sometinso blocking the auto correct/predictive text (edit should say * sometimes ,but proves my point)
Also the edit/like/quote buttons on a post 
are taking a good few attempts to work.
I'm on a nexus 6p mobile, using Google browser. It could well be my phone, but I don't have these problems normally 
---------------Tte turbo----------------
        Tearing up tarmac since 2014

  • Administrator
  • Posts: 10003
  • Full Member
  • Joined: 09-03-2013
  • Northumberland
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:00:38 PM »
Do you use SwiftKey by any chance?
2005 Sable MR2  ...neutiquam erro.
Reader's Ride link

  • Posts: 8417
  • Full Member
  • Joined: 20-01-2014
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:08:35 PM »

I thought it was my phone but if others experience the same then perhaps not.
No swift key here.
Chrome on android Lenovo P2.
INAUGURAL NUMB BUM WINNER 2015
Perry Byrnes Memorial Winner 2015
I am the Bee6 Holder



  • Administrator
  • Posts: 10003
  • Full Member
  • Joined: 09-03-2013
  • Northumberland
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:22:24 PM »
Hmm...let me try to turn off the advanced editor. see if that's it.
2005 Sable MR2  ...neutiquam erro.
Reader's Ride link

  • Administrator
  • Posts: 10003
  • Full Member
  • Joined: 09-03-2013
  • Northumberland
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:26:05 PM »
I'm not seeing the issues with the advanced editor off...hmmm...

Will leave it off for now  (:< >:)



I'll report back if it improves things. Thanks and sorry in equal measure  :)
« Last Edit: February 08, 2018, 10:51:23 PM by wotugonado »
2005 Sable MR2  ...neutiquam erro.
Reader's Ride link

  • Posts: 1700
  • Full Member
  • Joined: 31-03-2012
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:37:53 PM »
Do you use SwiftKey by any chance?

Potential idiot response here, but how would I check ?
---------------Tte turbo----------------
        Tearing up tarmac since 2014

  • Posts: 1700
  • Full Member
  • Joined: 31-03-2012
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:44:40 PM »
Googled how to check and I have gboard enabled
---------------Tte turbo----------------
        Tearing up tarmac since 2014

  • Posts: 1700
  • Full Member
  • Joined: 31-03-2012
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 10:53:23 PM »
Wtf.... looks like I've edited your post  :o
@shnazzle
---------------Tte turbo----------------
        Tearing up tarmac since 2014

  • Administrator
  • Posts: 10003
  • Full Member
  • Joined: 09-03-2013
  • Northumberland
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 11:10:33 PM »
Wtf.... looks like I've edited your post  :o
@shnazzle
Hmmm
2005 Sable MR2  ...neutiquam erro.
Reader's Ride link

  • Administrator
  • Posts: 10003
  • Full Member
  • Joined: 09-03-2013
  • Northumberland
  • **
Re: Post issues
February 08, 2018, 11:30:18 PM »
Mystery solved. and no issues anymore with typing on my side.

Any better for others?

If it is the advanced editor,I'll have to figure out what it was
2005 Sable MR2  ...neutiquam erro.
Reader's Ride link